Wie zit er achter Kracht om te Veranderen?

Kracht om te veranderen is een initiatief van een groep mensen uit verschillende kerken uit Alkmaar e.o. die al hun plaatsgenoten willen helpen de levensveranderende kracht van de liefde van God te ervaren.

Wij hebben zelf ook ondervonden dat Gods levensveranderende boodschap in de bijbel te vinden is. Je leven écht veranderen valt niet mee. We willen wel, maar de kracht ontbreekt ons.

Jezus vertelt ons dat God iedereen uitnodigt voor een veranderd leven! Wat stuk is op aarde en in dit leven wil God veranderen. Jezus zelf ging door een zware tijd van verdrukking, maar hij overwon het kwaad en de dood door drie dagen later op te staan. Hij liet de kracht voor verandering écht zien!
Ook wij mogen delen in de overwinning en het nieuwe leven van Jezus, dat is de uitnodiging!

Maar God dwingt niemand. Je mag zelf reageren op zijn uitnodiging. En, als je op hem vertrouwt en in hem gelooft, kan je Gods liefde en kracht om te veranderen ervaren. Wil je hier meer over weten? Wij staan voor je klaar!

Wil je contact met ons opnemen?

Ik wil gebed

Ik wil een gesprek

Ik wil contact met anderen

Ik doe mee

Gratis boek over verandering?

 

Speciaal voor jou heeft Kracht om te Veranderen een boek samengesteld met verhalen over verandering. Verhalen van mensen die wonen in Alkmaar en omgeving!

Ben je benieuwd naar het boek? Ga het dan gratis ophalen bij een boekhandel bij je in de buurt (Alkmaar e.o). Wil je eerst een kijkje nemen in het boek? Download gratis een sample.