Informatie Kracht om te Veranderen Website

De meeste verhalen/video’s die u vindt op deze website zijn elders te vinden op internet en zijn daarom openbaar toegankelijk. Vrijwel altijd linken wij naar het adres waar deze content staat.

Indien vereist voor sommige niet openbare content, dan vragen wij vooraf toestemming. Mocht u content vinden waarvoor geen toestemming is gegeven of die onbetrouwbaar is, laat het ons dan z.s.m. weten dan zullen wij deze verwijderen.

Wil je contact met ons opnemen?

Dat kan uiteraard! Graag verwijzen wij u naar onze privacy verklaring waar onze contactgegevens staan, of u kunt ons mailen op [email protected] als u vragen of opmerkingen heeft over onze geplaatste artikelen. Mocht u geraakt zijn door onze content, dan kunt met behulp van de volgende knoppen in contact met ons komen:

Ik wil gebed

Ik wil een gesprek

Ik wil contact met anderen

Ik doe mee

  *Vereist

   *Vereist

    *Vereist

    Gratis boek over verandering?

    Ben je benieuwd naar het boek? Haal hem dan op bij één van de onderstaande boekhandels bij jou in de buurt:

    Christelijke Boekhandel Alkmaar
    Laat 111
    1811 ED Alkmaar

    Het Goede Boek
    Marktplein 87
    1721 CK Broek op Langedijk

    Christelijke Boekshop de Oase
    Johannes Poststraat 58
    1624 CD Hoorn

    Boekwinkel Immanuël
    Kerkstraat 4
    1521 JN Wormerveer

    Sample Downloaden

    Gratis boek over verandering?

     

    Speciaal voor jou heeft Kracht om te Veranderen een boek samengesteld met verhalen over verandering. Verhalen van mensen die wonen in Alkmaar en omgeving!

    Ben je benieuwd naar het boek? Ga het dan gratis ophalen bij een boekhandel bij je in de buurt (Alkmaar e.o). Wil je eerst een kijkje nemen in het boek? Download gratis een sample.